Jouw gastvrouw/heer Chris en Ine

   

 

Mondharmonica door niemand minder dan Homesick

Zaterdag 10 Juni door Hans "Homesick" de Vries
Workshop Mondharp voor beginners

Workshop 'for absolute beginners'
Deze workshop 'for absolute beginners' neemt je mee door de wonderlijke wereld van de mondharmonica en haar talloze bespelers. Het enige instrument ter wereld dat je bespeelt door afwisselend in- en uit te ademen. Je kunt zo'n kleine harmonica overal mee naar toe nemen, en als je de smaak eenmaal te pakken hebt, gaat er echt een wereld aan speelplezier voor je open!

Deelnemers hoeven geen noten te kunnen lezen en zelfs nooit eerder iets met muziek gedaan te hebben om mee te kunnen doen. De harmonica heeft een razend slim en eenvoudig systeem om liedjes te leren en te onthouden.

"geweldig, dat je met niets begint en na een uur lol naar buiten komt met je 'eigen' harmonica waar je ook echt al wat op kunt spelen !"

Samen muziek maken is leuk. Het is een uitdaging om met een groep melodie en ritme op elkaar af te stemmen. Een 'stoomcursus' mondharmonica want binnen 10 minuten speel je je eerste deuntje of bluesje ! Een hele zaal vol met harmonica spelers, dat klinkt echt geweldig!

Deelnemers krijgen een nieuwe mondharmonica kado.
Dat geeft ook de mogelijkheid om verder te oefenen.

De kosten voor deze workshop bedraagt € 25,- en dat is inclusief de genoemde mondharmonica en een consumptie! Minimum aantal deelnemers is 25.

Let wel: opgeven is meedoen maar dat lijkt ons logisch toch!
Aanmelden kun je hier: info@nixenmeer.nl
 

Tijden:
Zaal open 14.00 uur. Aanvang 15.00 uur

Jouw leermeester: “Lesgeven en groepen begeleiden vind ik oprecht erg leuk ! Mijn manier van werken is respectvol en met persoonlijke aandacht. Ik ben als artiest en muziekdocent ervaren in het omgaan met grote en kleine groepen.
Tot ziens, Hans de Vries”.
 

  Wat is er te doen bij NiXenMeeR???
Alle info over openbare evenementen kun je hier vinden.
 
  Terug naar het overzicht

 

    www.nixenmeer.nl