Jouw gastvrouw/heer Chris & Ine


English version comming soon !!

 

NiXmelting?
Tja, hoe vaak horen wij wel niet dat zanger X of gitarist Z uit Amerika of Timboektoe overkomt naar Europa, maar dat, om kosten te besparen, er een keuze is gemaakt voor een Europese begeleiding band.
 
Daar is op zich natuurlijk totaal niets mis mee, helemaal niet zelfs daar we in Europa fantastische muzikanten hebben.

Wij als podium vernemen echter wel vaak dat de harmonie, en dan voornamelijk muzikaal gezien, nog niet helemaal aanwezig is. Logisch natuurlijk daar heel vaak alleen een uitwisseling van geluidsdragers (CD's dan wel YouTube filmpjes) de basis moeten zijn van een tour.
 

 

 

  Elkaar op deze manier "leren kennen" is als basis misschien wel voldoende echter blijkt maar al te vaak dat zeker de eerste echte optredens, laten we het voorzichtig zeggen, te wensen over laten. En dat hoeft echt niet, want bij NiXenMeeR kun je echt tot elkaar komen, samensmelten tot een hechte band.

Deze samensmelting is het hart van de band en dat is belangrijk voor de muzikant maar ook voor de zaaleigenaar die uiteindelijk de band boekt.....en wat dacht je van het publiek!!

Win, win en win situatie, voor een ieder die live-muziek een groot hart toedraagt en dat zijn we tenslotte allemaal.

NiXmelting is in basis gelijk aan NiXpiratie, d.w.z. dat je de gehele zaal inclusief podium en back-line, voor jullie de tijd die je nodig hebt om tot elkaar te komen, jouw huis mag noemen.
Wij kunnen jullie in die zin "geheel ontlasten" zodat je uiteindelijk alleen maar bezig hoeft te zijn met groei en bloei om het bloemrijk te zeggen :-)

Meer weten? Neem dan even contact op.

 

  Contacteer ons voor informatie en de mogelijkheden voor jouw NiXpractice......
Mail naar
 
  Wat is er te doen bij NiXenMeeR???
Alle info over openbare evenementen kun je hier vinden.
 
  Terug naar het overzicht

 

 
    www.nixenmeer.nl