Jouw gastvrouw/heer ??

Dat ben jezelf !!


 

 

 

Wat is dit? Je allereigenste concert?

Tja, als podium krijgen we zoveel aanbiedingen, zoveel bands en/of artiesten die willen optreden......en daarnaast zijn er ook zoveel smaken, niet alleen qua muziekstijlen maar ook van de liefhebbers, jullie dus!
Daarnaast hoorden we al vaker "Als je die band/artiest nou eens naar Enschede haalt!" of "Die artiest voor een beperkt aantal echte liefhebbers!" of "......is voor het eerst sinds jaren eens weer op tour, onbetaalbaar voor jullie zeker, maar ik persoonlijk heb er €€€ voor over om ze hier te zien!" of.......tja, bedenk het maar.

Wij hebben de faciliteiten: het podium, de zaal en bar, de geluidinstallatie en eventueel back-line, de know-how, de juiste mensen op de juiste plek, de ingangen en eventuele uitgangen, de publicatie adressen of indien gewenst juist niet. Etc etc.

En jullie? Jullie hebben de ideeën, de dromen, de wensen.
Aan jou of je dit in je eentje wilt oppakken of met 30 mensen geld bij elkaar doet om heel exclusief eindelijk Barbara Streisand eens op te zien en horen optreden te Enschede en ook nog eens in huiselijke sfeer.
Of je entree wilt vragen of het juist open en gratis wilt houden, hoe hoog de entree of misschien deelname is, of we het concert op moeten nemen in onze en/of externe agenda's of nou juist niet, of, of.....
Vandaar dat hier links in de kolom achter "Jouw gastvrouw/heer" geen naam staat want in dit geval ben jij of zijn jullie dat. Gastvrouw/heer tijdens je eigenste concert!

          Allereerste succesvolle "Boek je eigen concert"
          door VanEck Blues op 07-12-2014


En daar hoort natuurlijk ook een verslag bij van de organisator himself.......

Lijkt me dat we tot elkaar kunnen moeten komen, toch?
Natuurlijk zijn er een aantal regeltjes, daar ontkomen we niet aan, maar bijna alles is te harmoniseren om zo tot een bijzonder optreden te komen voor jou/jullie en jouw/jullie gasten.

Ook voor een bedrijfsuitje, een bedank-avondje-middagje met een concert, een viering, een.......is dit een mooi en bijzonder concept. Aghh, tis aan jullie, de muziekbal ligt bij jullie!!

Meer weten? Neem dan even contact op.

 

  Contacteer ons voor informatie en de mogelijkheden voor jouw concert......
Mail naar
 
  Wat is er te doen bij NiXenMeeR???
Alle info over openbare evenementen kun je hier vinden.
 
  Terug naar het overzicht

 

 
    www.nixenmeer.nl